Het tarief van uw makelaar in Laakkwartier

Gratis waardebepaling
Scherpe courtage
De nr. 1 makelaar in Laakkwartier

Het tarief van een makelaar kan doorslaggevend zijn bij het kiezen van een bemiddelaar. Bij Wilburg Makelaars profiteer je van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Enerzijds ben je zeker van kwalitatieve service, omdat wij VBO makelaar zijn en anderzijds profiteer je van een scherpe courtage. Je kunt voor allerlei diensten bij ons terecht. Ontdek snel hoe wij je kunnen helpen.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wil je weten wat je huis waard is? Vraag dan direct een gratis waardebepaling aan bij ons en kom te weten wat je huis waard is.

Een professionele makelaar voor een scherp tarief

Bij Wilburg Makelaars ben je zeker van professionele service. Als VBO makelaar hebben wij de reputatie van een innovatieve en klantgerichte organisatie met een heldere visie. Wij leveren verschillende diensten voor een scherp tarief, van verhuurmakelaar en verkoopmakelaar tot aankoopmakelaar en hypotheekadviseur. Het belangrijkste daarbij is dat jij als klant bij ons centraal staat, wij veel waarde hechten aan persoonlijk contact en een laagdrempelige service handhaven. Hiermee zijn we dé makelaar in de wijk Laakkwartier in Den Haag. Maar door de jaren heen is ons specialisme ook buiten deze wijk bekend. Zo helpen wij steeds meer klanten met het kopen en verkopen van hun woning in Rijswijk en Voorburg. Het betalen van het tarief van een makelaar heeft absoluut meerwaarde. Zo is een makelaar ervaren in het onderhandelen en het bepalen van een aankoop- of verkoopstrategie. Ben je van plan om een woning te kopen? Dan heb je baat bij een aankoopmakelaar, omdat deze eventuele gebreken tijdens een bezichtiging herkent, die jij zelf waarschijnlijk niet zou kunnen ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige gebreken en de werking van technische installaties.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Liever je woning verkopen zonder het tarief voor een makelaar te betalen?

Weet je, ondanks bovenstaande voordelen, nog niet of je het tarief van een makelaar kunt betalen? Dan komen wij graag langs om een gratis waardebepaling van jouw woning te doen. Zo weet je in ieder geval alvast wat je woning waard is. Daarna kun je altijd nog beslissen om de hulp in te schakelen van een makelaar. Daarnaast is het mogelijk om jouw woning zonder makelaarskosten te verkopen. Wij kunnen je gemakkelijk in contact brengen met beleggers. Wil je precies weten welke tarieven wij hanteren in Laakkwartier of wil je een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in.