Makelaar in Den Haag

Waarom is Wilburg Makelaars dé nummer één makelaar van Laakkwartier in Den Haag? Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring en zijn daarom niet meer weg te denken als makelaar in het Laakkwartier en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij goed in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop- en koopproces, waarbij je zelf vaak niet weet hoe je een optimaal resultaat behaalt. Onze kleinschaligheid en persoonlijke benadering maken dat je je bij ons geen nummer voelt. Jij staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop.

Als makelaar in Den Haag helpen wij je van A tot Z bij het verkopen van je huis

Wist je dat wij VBO-makelaar zijn? Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij een branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs. Wanneer je via ons je woning gaat verkopen, weet je zeker dat je geholpen wordt door een professionele en betrouwbare makelaar. Als aankoopmakelaar in Laakkwartier begeleiden we je dan ook van A tot Z bij het verkopen en aankopen van je huis in Den Haag, maar ook in de nabije omgeving, zoals Voorburg en Rijswijk. Wanneer je een woning wilt kopen of verkopen in of nabij Laakkwartier, profiteer je bovendien van de volgende voordelen:

·         Goede prijs-kwaliteitverhouding en een scherpe courtage

·         Laagdrempelige en persoonlijke communicatie

·         Klantvriendelijk- en betrouwbaarheid

Profiteer van een gratis waardebepaling bij het verkopen van je huis in Den Haag

Wanneer je een huis wilt verkopen in Den Haag, profiteer je, naast bovenstaande voordelen, bij Wilburg Makelaars van een ander groot voordeel. Je kunt namelijk een gratis waardebepaling van je woning door ons laten doen. Verkoop je je huis in Den Haag liever snel en zonder makelaar, zodat je bespaart op makelaarskosten? Ook dan zijn wij je graag van dienst. Wij brengen je graag in contact met beleggers. Zo verkoop je nóg sneller je huis. Daarnaast bieden wij je nog een optie. Wil je graag van je hypotheek af, maar wil je in je eigen huis blijven wonen? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je vertrouwde woning in Laakkwartier aan ons te verkopen en weer terug te huren. Onze ervaren hypotheekadviseur geeft je graag deskundig advies. Welke diensten je ook nodig hebt: bij ons is bijna alles mogelijk!