Hypotheekadviseur in Den Haag

Voordat je een woning gaat kopen, in de buurt van Den Haag, is het handig om een hypotheekadviseur in te schakelen. Het is namelijk belangrijk om na te gaan of je de koop rond kunt krijgen op basis van jouw inkomen en/of vermogen. Een hypotheek is bovendien een financieel product, waarbij je een weloverwogen beslissing moet maken. Je gaat immers een financiële verplichting aan voor een periode die kan oplopen tot 30 jaar. Hier dient dus zeker de nodige aandacht aan geschonken te worden. Op 1 april 2018 is Wilburg Makelaars een samenwerking aangegaan met De Hypotheker. Vanwege deze samenwerkingen bundelen we onze krachten van hypotheekadviseur en makelaar vanuit één locatie, namelijk Den Haag.

Wij zijn hypotheekadviseur en makelaar in één in Den Haag en omgeving

Snel schakelen op de woningmarkt is in deze tijd van groot belang. Wanneer je interesse hebt in een woning in Den Haag, is het verstandig om direct naar een hypotheekadviseur te stappen. De woning waar je interesse in hebt, kan immers zo weer verkocht zijn. Het is daarom goed om snel te achterhalen of je de woning zou kunnen kopen. Zo weet je zeker dat je later niet in de problemen komt én kun je direct jouw huidige woning verkopen. Het ideale van Wilburg Makelaars in Den Haag is dat wij hypotheekadviseur en makelaar onder één dak zijn. Wij helpen je dan ook graag met het verkopen van uw huidige woning en aankopen van je nieuwe woning. Wij zijn bovendien VBO makelaar, wat inhoudt dat wij onderdeel zijn van een gerenommeerde brancheorganisatie van professionele makelaars. Wil je zeker zijn van een succesvolle koop of verkoop? Dan is het aan te raden om direct hulp te vragen van een van onze ervaren makelaars. Zij helpen je onder andere met bezichtigen, een aankoopstrategie bepalen, onderhandelen en notariële zaken.

Ontvang deskundig hypotheekadvies

Wanneer je een deskundig advies wilt ontvangen over het kopen van een woning in de omgeving van Laakkwartier in Den Haag, is er direct overleg mogelijk met een zeer ervaren hypotheekadviseur. Zo krijg je snel een duidelijk advies en weet je of je jouw droomwoning kunt kopen en jouw huidige woning kunt verkopen. Wil je voor dit laatste een makelaar inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op om bijvoorbeeld te vragen naar de tarieven. Wil je een vrijblijvend gesprek inplannen voor hypotheekadvies? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 399 60 10.