Verkoopmakelaar in Den Haag

Wil je jouw woning verkopen en ben je daarom op zoek naar een verkoopmakelaar in Laakkwartier, Den Haag? Dan helpen wij je graag. Wilburg Makelaars ontzorgt je als verkoopmakelaar van A tot Z bij het verkopen van jouw woning in Den Haag: van de voorbereiding en de bezichtiging tot de koopovereenkomst en de afronding met de notaris. Wij ontfermen ons over het gehele verkoopproces. Wanneer je jouw woning in Den Haag wilt verkopen, zijn wij je als professionele verkoopmakelaar met ruim twintig jaar ervaring dus graag van dienst.

Als verkoopmakelaar in Den Haag helpen wij je bij het verkopen van je woning

Wist je dat, wanneer je jouw woning in Den Haag wilt verkopen, je bij ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling kan laten doen en een vakkundig verkoopadvies kunt ontvangen? Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning in een stad als Den Haag. Daarom is het verstandig om de hulp in te schakelen van een makelaar. Zeker in de huidige markt, waar de vraag naar woningen meestal groter is dan het aanbod. Hoe behaal je de hoogste opbrengst en wat is belangrijk op juridisch gebied? Dit zijn vragen waar wij als vakkundige VBO verkoopmakelaar in Den Haag je bij helpen. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de huidige woningmarkt, waardoor wij een reële inschatting maken en daardoor in staat zijn een juiste vraagprijs vast te stellen. Daarnaast is een optimale presentatie van de woning noodzakelijk. Wij zorgen voor professionele en representatieve foto’s om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren in het aanbod. Deze worden geplaatst op diverse websites, zoals Funda, VBO, Jaap.nl, onze eigen website en in onze (veel bekeken) etalage. Dit alles draagt bij aan het succesvol vinden van mogelijke kopers voor jouw woning.

Laat het bezichtigen van jouw woning in Den Haag over aan een verkoopmakelaar

Wanneer je met onze hulp jouw woning in Den Haag wilt verkopen, ontzorgt Wilburg Makelaars je als verkoopmakelaar op allerhande gebieden. Zo organiseren wij afspraken voor bezichtigingen en informeren mogelijke kopers uitgebreid over jouw woning. Het voordeel is dat je zelf niet aanwezig hoeft te zijn. Zo bespaar je veel tijd. Bovendien voelen potentiële kopers zich vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn tijdens bezichtigingen. Je hebt dus ook meer kans op het vinden van een koper. Uiteraard word je tijdens dit traject goed op de hoogte gehouden van geïnteresseerde kopers en uitgebrachte biedingen. Jouw verkoopmakelaar uit Den Haag voert in nauw overleg met jou de onderhandelingen, zodat je uiteindelijk de woning zonder zorgen kunt verkopen.

Wij helpen je met de koopovereenkomst en een professionele afronding

Wanneer de koop rond is, worden de afspraken tussen jou en de koper vastgelegd in een koopovereenkomst. De koop is definitief als de bedenktijd van drie dagen is verlopen en de eventuele termijn van de ontbindende voorwaarden is vervallen. In de koopovereenkomst staan, behalve de verkoopprijs, ook mogelijke afspraken met betrekking tot de overname van roerende zaken, de overdrachtsdatum en dergelijke. Wanneer het dossier compleet is, gaat het naar de notaris. Aan de hand van de koopovereenkomst en bijbehorende stukken bereidt de notaris de eigendomsoverdracht voor. De notaris handelt verder alle financiële zaken rond de verkoop af, waaronder ook de eventuele aflossing van je hypotheek. Als laatste informeert de notaris je over de definitieve datum van de overdracht van de woning. Ga je een nieuwe woning kopen en ontvang je graag hypotheekadvies? Ook dan zijn wij je graag van dienst.

Plan een gratis adviesgesprek in met een professionele verkoopmakelaar uit Den Haag

Wil je na het lezen van bovenstaande informatie graag een adviesgesprek inplannen met een professionele verkoopmakelaar uit Den Haag en ontdekken welke hulp wij kunnen bieden bij het verkopen (of verhuren) van jouw woning? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in. Bovendien brengen wij je graag in contact met de juiste beleggers, indien je jouw woning in Den Haag snel en met zekerheid wilt verkopen, zonder makelaarskosten.