Verkoopmakelaar in Den Haag

Ga je jouw huis verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Laakkwartier, Den Haag? Dan helpen wij je graag. Wilburg Makelaars ontzorgt je als verkoopmakelaar van A tot Z bij het verkopen van jouw woning, van de voorbereiding en de bezichtiging tot de koopovereenkomst en de afronding met de notaris. Met ruim 22 jaar ervaring zijn wij je als professionele verkoopmakelaar in Den Haag graag van dienst.

Het vaststellen van de vraagprijs met een verkoopmakelaar uit Den Haag

Wist je dat je bij ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling kan laten doen en een vakkundig verkoopadvies kan ontvangen? Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Daarom is het verstandig om hulp te vragen van een makelaar. Zeker in de huidige markt waar de vraag naar woningen meestal groter is dan het aanbod. Hoe behaal je de hoogste opbrengst en wat is belangrijk op juridisch gebied? Dit zijn vragen waar wij als vakkundige VBO verkoopmakelaar in Den Haag je bij helpen. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de huidige woningmarkt, waardoor wij een reële inschatting kunnen maken en daardoor in staat zijn een juiste vraagprijs vast te stellen. Daarnaast is een optimale presentatie van de woning noodzakelijk. Wij zorgen voor professionele en representatieve foto’s om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Deze worden geplaatst op diverse websites, zoals Funda, VBO, Jaap.nl, onze eigen website en in onze (veel bekeken) etalage. Dit alles draagt bij aan het succesvol vinden van mogelijke kopers voor jouw woning.

Laat het bezichtigen van jouw woning in Den Haag over aan een verkoopmakelaar

Wij organiseren afspraken voor bezichtigingen en informeren mogelijke kopers uitgebreid over jouw woning. Het voordeel is dat je zelf niet aanwezig hoeft te zijn. Zo bespaar je veel tijd. Bovendien voelen potentiële kopers zich vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn tijdens bezichtigingen. Je hebt dus ook meer kans op het vinden van een koper. Uiteraard word je tijdens dit traject goed op de hoogte gehouden van geïnteresseerde kopers en uitgebrachte biedingen. Jouw verkoopmakelaar uit Den Haag voert in nauw overleg met jou de onderhandelingen.

Wij helpen je met de koopovereenkomst en een professionele afronding

Wanneer de koop rond is, worden de afspraken tussen jou en de koper vastgelegd in een koopovereenkomst. De koop is definitief als de bedenktijd van drie dagen is verlopen en de eventuele termijn van de ontbindende voorwaarden is vervallen. In de koopovereenkomst staan behalve de verkoopprijs, ook mogelijke afspraken met betrekking tot de overname van roerende zaken, de overdrachtsdatum en dergelijke. Wanneer het dossier compleet is, gaat het naar de notaris. Aan de hand van de koopovereenkomst en bijbehorende stukken bereidt de notaris de eigendomsoverdracht voor. De notaris handelt verder alle financiële zaken rond de verkoop af, waaronder ook de eventuele aflossing van je hypotheek. Als laatste informeert de notaris je over de definitieve datum van de overdracht van de woning. Ga je een nieuwe woning kopen en ontvang je graag hypotheekadvies? Ook dan zijn wij je graag van dienst.

Plan een gratis adviesgesprek in met een professionele verkoopmakelaar uit Den Haag

Wil je na het lezen van bovenstaande informatie graag een adviesgesprek inplannen met een professionele verkoopmakelaar uit Den Haag? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden je vragen met plezier. Bovendien brengen wij je graag in contact met de juiste beleggers, indien je jouw woning snel en met zekerheid wilt verkopen, zonder makelaarskosten.