Verhuurmakelaar in Laakkwartier

Ben je op zoek naar een ervaren verhuurmakelaar in Laakkwartier, omdat je jouw woning in Den Haag wilt verhuren? Dan zit je goed bij Wilburg Makelaars. Dankzij onze jarenlange ervaring als verhuurmakelaar en opgedane expertise in de makelaarswereld, kun je ons met vol vertrouwen inschakelen voor het verhuren van jouw huis in Den Haag. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om je te informeren over de mogelijkheden met betrekking tot het verhuren van jouw woning in Den Haag.

Begeleiding van een verhuurmakelaar bij het verhuren van jouw huis in Den Haag

Wanneer je je huis in Den Haag wilt verhuren, begeleiden wij je als VBO-makelaar door het gehele verhuurtraject: van het aanbieden en bezichtigen tot het screenen en opleveren. Allereerst overleggen we de juiste huurvoorwaarden en huurprijs met je. Nadat deze zijn vastgesteld, gaan wij actief op zoek naar de juiste huurder en bieden wij de woning online aan. Wij verhuren niet alleen je huis in Den Haag, maar ook in Rijswijk en Voorburg. Wij publiceren deze niet alleen op onze eigen website, maar ook op diverse websites van onze partners. Uiteraard verzorgen wij professionele foto’s en maken wij een duidelijke omschrijven van uw woning. Zodra wij een of meerdere kandidaat huurders hebben gevonden, plannen wij een bezichtiging in. Een ervaren verhuurmakelaar geeft een rondleiding en beantwoord vragen. Hierdoor bespaar je als verhuurder tijd. Na iedere bezichtiging verzorgen wij een terugkoppeling van de bevindingen. Zo houd jij zicht op het proces dat bij het verhuren van je huis in Den Haag komt kijken.

Het screenen van kandidaten en het opleveren van het te verhuren huis in Den Haag

Indien kandidaat-huurders enthousiast zijn, screenen wij deze zo goed mogelijk aan de hand van verschillende tools en procedures. Op deze manier proberen we risico’s bij het verhuren van jouw woning in Den Haag zoveel mogelijk te beperken. Voldoet de kandidaat aan alle wensen en voorwaarden voor de huurwoning? Dan beoordeelt onze verhuurmakelaar samen met jou of je jouw huis in Den Haag of omgeving aan deze kandidaat wilt verhuren. Alle voorwaarden en gemaakte afspraken verwerkt jouw verhuurmakelaar in een huurcontract. Na ondertekening van de huurovereenkomst en ontvangst van de betaling, volgt de oplevering. De huurder ontvangt vervolgens de sleutels van de nieuwe woning. Een mooi, maar belangrijk moment voor beide partijen. Vervolgens stelt jouw verhuurmakelaar namelijk zorgvuldig een inspectierapport op. Hierbij wordt de staat van het pand vastgesteld door middel van foto’s, zodat eventuele discussies in de toekomst uitgesloten worden. Op het moment dat de huurder opzegt, maken wij een afspraak voor een laatste inspectie van de woning en zorgen wij ervoor dat de betaalde borgsom terug wordt gestort aan de huurder. Het verhuren van je woning in Den Haag, ging nooit zo voorspoedig!

Ontdek hoe wij jou als verhuurmakelaar kunnen ontzorgen

Wil je jouw woning in Den Haag verhuren en daarbij professionele hulp inschakelen van een verhuurmakelaar in Laakkwartier? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Wil je je huis in Den Haaf niet verhuren, maar een woning aan- of verkopen? Ook dan helpt een van onze professionele aan- of verkoopmakelaars van Wilburg Makelaars je graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in.