Makelaar in de buurt van Voorburg

Gratis waardebepaling
Scherpe courtage
De nr. 1 makelaar in Laakkwartier

Wil je een huis kopen in Voorburg en ben je op zoek naar een makelaar? Dan zijn wij je graag van dienst. Wij hebben al ruim twintig jaar ervaring en zijn dan ook dé makelaar in de regio Haaglanden. Wij kennen de regio als geen ander. Of je jouw droomhuis nou al op het oog hebt of graag advies ontvangt over het kopen van een huis in Voorburg, wij helpen je van A tot Z in het gehele aankoopproces.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wil je weten wat je huis waard is? Vraag dan direct een gratis waardebepaling aan bij ons en kom te weten wat je huis waard is.

Laat je helpen door een professionele makelaar bij het kopen van een huis in Voorburg

Wij beheren alle facetten van het vak. Als VBO makelaar ben je zeker van professionaliteit en deskundigheid. Wij zijn een makelaar met een zeer uitgebreid aanbod van koopwoningen en hebben als ervaren makelaar veel kennis van de verschillende wijken in Voorburg. Geef jouw persoonlijke voorkeur door en wij zorgen ervoor dat je een geschikt huis gaat kopen in een wijk die aansluit bij jouw wensen. Bij het aankopen van een huis komt veel kijken. Wanneer je de hulp inschakelt van een aankoopmakelaar word je door Wilburg Makelaars professioneel geholpen met:

  • Gericht zoeken naar jouw droomwoning via ons zeer uitgebreide bestand
  • Bezichtigen van een woning, vaststellen van de waarde en bepalen van de aankoopstrategie
  • Onderhandelen over de prijs en overige zaken zoals de ontbindende voorwaarden
  • Controleren en doornemen van de koopovereenkomst
  • Een laatste inspectie van het huis dat je gaat kopen in Voorburg
  • De notariële overdracht

Hierbij profiteer je van een zeer scherpe courtage, laagdrempeligheid, persoonlijke communicatie en klantvriendelijkheid. Schakel je de hulp in van een makelaar van Wilburg Makelaars? Dan ben je zeker van een succesvolle aankoop.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij zijn meer dan een makelaar in Voorburg

Naast aankoop- en verkoopmakelaar, zijn wij je ook graag van dienst als hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk meer kijken dan je denkt. Wij helpen je met het vinden van een geschikte hypotheek. Ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn bij het kopen van een huis in Voorburg? Of wil je meer informatie ontvangen over onze tarieven? Neem dan contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak in. Bel naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in.