Beoordelingen

"Ruud, van Wilburg Makelaars, is een erg kundige makelaar. Hij kent het vak, de markt en de wijk erg goed. Weet wat er speelt en door zijn uitgebreide ervaring weet hij goed hoe in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop en koop proces. Hij is realistisch in het bepalen van een verkoopprijs, punctueel bij afspraken en koppelt snel terug. We hebben het huis goed en binnen realistische tijd kunnen verkopen dankzij de inspanningen van Ruud. Van begin tot de verkoop hebben wij als geweldig ervaren! We raden Wilburg Makelaars dan ook erg aan, en dan in het bijzonder Ruud (omdat we de andere makelaars van Wilburg niet kennen). Ook een erg goede prijs / kwaliteitverhouding."

 

"Vakkundige makelaar met lokale kennis! Bedankt Ruud en Jeroen bij de verkoop van mijn woning."

 

"Een zeer integere makelaar! Ruud heeft zich uitermate ingezet voor de verkoop van mijn woning. Zelden zo een eerlijke en hardwerkende makelaar gezien. Uiterst professioneel, vriendelijk, dienstverlenend en service-gericht!"

 

"Ruud en Jeroen hebben me goed geholpen met de verkoop van mijn huis. Mijn huis is binnen een maand verkocht! Ik kon zo alles aan hun overlaten. Communicatie ging van mij uit, wat ik prima vond. Ze reageerde altijd snel en accuraat. Als je een geen gedoe makelaar wil, die wel resultaat levert, ga dan naar Wilburg."

 

"Wij zijn SUPER blij met Ruud