Aankoopmakelaar in Den Haag

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar, omdat je een huis wilt kopen in de buurt van Laakkwartier in Den Haag? Dan helpt een ervaren aankoopmakelaar van Wilburg Makelaars, gevestigd in Den Haag, je graag. Wanneer je hebt besloten een woning aan te kopen, komt er heel wat op je af. Hier heb je niet elke dag mee te maken. Het kan dan ook erg ingewikkeld zijn. Daarom begeleiden wij je graag met het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

Een bezichtiging doen met een aankoopmakelaar in Den Haag

Wist je dat je bij ons kosteloos een zoekopdracht invult? Wanneer je bij ons een zoekopdracht invult, zoeken wij heel gericht in ons bestand, zodat we een woning vinden die geheel naar jouw wens is. Het bestand waarin wij zoeken is zeer uitgebreid. In dit bestand staan namelijk ook alle koopwoningen die onze collega makelaars aanbieden. Wij zijn niet alleen jouw aankoopmakelaar in De Haag, maar ook in Rijswijk en Voorburg zijn wij je graag van dienst. Indien je een woning wilt bekijken bij een willekeurige makelaar, dan zorgen wij voor een afspraak met de verkopende makelaar om de woning te gaan bezichtigen. Is er een woning waar je interesse in hebt? Dan doe je samen met jouw persoonlijke aankoopmakelaar uit Den Haag een bezichtiging. De waarde van de aan te kopen woning wordt vastgesteld en jullie bespreken en bepalen de aankoopstrategie. Uiteraard brengt jouw aankoopmakelaar je voortdurend op de hoogte en gaat voor de laagst mogelijk aankoopprijs. Tijdens de bezichtiging heb je de tijd om op alle leuke dingen van de woning letten. Maak je geen zorgen over het onderzoeken van de minder leuke aspecten. Wij doen uitgebreid onderzoek naar onder andere:

  • Bouwkundige gebreken
  • De werking van technische installaties
  • De algehele staat van de woning
  • De waarde van de woning

Wij bespreken onze bevindingen met je en adviseren, indien noodzakelijk, verder onderzoek, zoals een bouwtechnisch onderzoek of funderingsonderzoek. Wanneer je een woning bezichtigt met een aankoopmakelaar, weet je zeker dat er met alle belangrijke aspecten rekening gehouden wordt.

Laat het onderhandelen over aan een ervaren aankoopmakelaar in Den Haag

Bij het onderhandelen van een woning denk je waarschijnlijk aan een onderhandeling over de prijs. Er komt echter meer bij kijken. Zo onderhandelen wij ook over roerende zaken, ontbindende voorwaarden, de datum van oplevering en het wel of niet krijgen van een bankgarantie. Is de onderhandeling naar wens verlopen? Dan wordt de koop gesloten en begeleiden wij je bij de overige zaken, zoals het controleren en doornemen van de koopovereenkomst. Wij gaan samen met je na of hier geen onvolkomenheden in zitten en bespreken met je of alles duidelijk is. Vóórdat de overdracht bij de notaris plaatsvindt, wacht er alleen nog een laatste inspectie van de woning. Jullie bekijken samen of de woning is opgeleverd zoals dit met de verkoper is afgesproken. Als laatste vindt de notariële overdracht plaats, waarbij jouw aankoopmakelaar je begeleid.

Maak een afspraak met een aankoopmakelaar in Den Haag

Wil je zeker zijn van een succesvolle aankoop van je nieuwe woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een VBO aankoopmakelaar van Wilburg Makelaars in Den Haag. Met ruim 22 jaar ervaring weet je zeker dat je goed geholpen wordt. Neem contact op door te bellen naar 070 399 60 10 of vul ons contactformulier in.