De Genestetlaan 209, Den Haag
verkocht
Details
Overdracht
- Status
- verkocht
- Aanvaarding
- in overleg
- VVE.checklist
- niet aanwezig
Bouw
- Soort woning
- appartement
- Soortappartement
- portiekwoning
- Aantal woonlagen
- 1
- Woonlaag
- 2
- Kwaliteit
- normaal
- Bouwvorm
- bestaande bouw
- Bouwjaar
- 1938
- Bouwperiode
- 1931-1944
- Open portiek
- nee
- Onderhoud binnen
- redelijk
- Onderhoud buiten
- redelijk
- Dak
- zadeldak
- Keurmerken
- energie Prestatie Advies
Energie
- Energielabel
- F
- Verwarming
- c.v.-ketel
- Warm water
- c.v.-ketel
- C.V.-ketel
- gas gestookte combi-ketel uit 2003 van Junkers, eigendom
Oppervlakten en inhoud
- Woonoppervlakte
- 75 m²
Indeling
- Aantal kamers
- 3
- Aantal slaapkamers
- 2
Buitenruimte
- Ligging
- in centrum
bergruimte
- schuur/berging
- vrijstaand steen
Omschrijving
Gelegen in een gezellig en een leuk stukje van de wijk aan een doorgaande weg een 3-kamer appartement van 75m met achterbalkon met fietsenberging op de begane grond. Deze eerste verdieping woning beschikt over een riante woonkamer met open-keuken, badkamer met ligbad en 2 ruime slaapkamers Daarn... Lees meer
Gelegen in een gezellig en een leuk stukje van de wijk aan een doorgaande weg een 3-kamer appartement van 75m met achterbalkon met fietsenberging op de begane grond. Deze eerste verdieping woning beschikt over een riante woonkamer met open-keuken, badkamer met ligbad en 2 ruime slaapkamers Daarnaast is de woning voorzien met deels dubbel glas, een cv-installatie met ketel en een actieve vereniging van eigenaren. De woning komt uit het bouwjaar 1938.
Locatie
Door de centrale ligging bevinden zich in de directe nabijheid het centrum van Rijswijk (Herenstraat), diverse scholen (o.a. Haagse Hogeschool), winkels (o.a. Megastores), openbaar vervoer (tram 1, 15, 16 en 17), NS Station Hollands Spoor, divers uitvalswegen en de snelwegen A-4 en A-13. Kortom een prima woning op een centrale locatie.
Indeling
Entree woning op de eerste etage middels portiektrap; voordeur met hal, separaat toilet, meterkast en andere vaste kasten; woon- en eetkamer (12.10 x 3.50) met voormalig en-suite en open keuken met inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap, niet-werkende koel-vriescombinatie en niet-werkende vaatwasser; badkamer (3.05 x 2.10) met wastafelmeubel, ligbad met douche en opstelplaats cv-ketel; slaapkamer I (3.45 x 2.95) aan de voorzijde gelegen; slaapkamer II (3.90 x 2.60) aan de achterzijde gelegen.
Balkon
- Balkon (5.10 x 0.90) met vaste kast
Bijzonderheden
- Gelegen op eigen grond
- Met fietsenberging op de begane grond
- Woonoppervlakte 75m
- Bouwjaar 1938
- Actieve VVE
- Reservefonds 7.055,60 (31-12-2022)
- Huisnr's 189 t/m 247
- 23/920ste aandeel
- Maandelijkse bijdrage 62,20
- Warmwatervoorziening en verwarming middels cv-ketel (merk: Junkers)
- Voorzien van aluminimum en houten kozijnen met deels dubbel glas
- Energielabel F
- Oplevering in overleg, kan snel
De volgende elementen vallen onder de verantwoordelijkheid van de VvE:
Funderingen, dragende muren en kolommen, het geraamte van het gebouw met de ondergrond, het ruwe metselwerk, alsmede de vloeren, de buitengevels, waaronder begrepen deuren, balkonconstructies, borstweringen, galerijen, terrassen en gangen, de daken, schoorstenen en ventilatiekanalen, de traphuizen en hellingbanen, alsmede het hek- en traliewerk.
Verduurzamingshypotheek:
Wil je de woning verduurzamen? Dan kan je gebruik maken van een extra lening bovenop de hypotheek! Met de Verduurzamingshypotheek van leen je geld voor energiebesparende maatregelen in je huis. Het verduurzamen van je woning is een goede investering, want je ziet je energierekening al snel dalen en je woningwaarde stijgen. Als je een woning koopt en van plan bent deze te verduurzamen, dan kun je daarvoor je hypotheek verhogen. Als je energiebesparende voorzieningen financiert, mag je tot 106 % (in plaats van 100%) van de waarde van de woning lenen.
Bouwdepot:
Denk jij erover na om het huis te verbouwen of te renoveren? Dan kun je gebruik maken van een bouwdepot zodat je dit uit je hypotheek kunt financieren. Een bouwdepot is een aparte rekening bij je hypotheek. Je kunt er n aanvragen als je voor het eerst een huis koopt, voor je tweede huis, voor je nieuwbouwwoning of bij het verbouwen van je huis. Als je start met verbouwen, kun je de facturen van de bouw of verbouwing rechtstreeks opsturen naar je geldverstrekker. De geldverstrekker betaalt de facturen dan direct uit je bouwdepot. Als je zelf kosten voorschiet, kan de geldverstrekker het geld naar jouw rekening overmaken. Over het geld in je bouwdepot ontvang je een rentevergoeding. Het geld dat in een bouwdepot zit, kun je -afhankelijk van het beleid van de aanbieder- voor maximaal twee jaar gebruiken. Als je dan nog geld over hebt in je bouwdepot wordt dit automatisch gebruikt als aflossing op je hypotheek. Vaak is deze aflossing boetevrij.