Appartement verkopen Rijswijk

U wilt uw appartement verkopen in Rijswijk? Dan bent u bij Wilburg Makelaars aan het juiste adres. Om tot de gewenste verkoop te komen is het belangrijk dat er een aantal zaken goed geregeld zijn. Denk hierbij aan een goede vindbaarheid en zichtbaarheid van de verkoop van uw appartement, de vraagprijs en een goede presentatie. Lees snel verder en kom erachter wat Wilburg Makelaar voor u kan betekenen!

Over Wilburg Makelaars

Al ruim 18 jaar is Wilburg Makelaars een vertrouwd gezicht in de wijk. Wij zijn een klein bedrijf dat bekend staat om onze persoonlijke en uiterst vriendelijke aanpak. Door te werken met korte kanalen zorgen wij voor een goede communicatie tussen alle partijen en duidelijke afspraken. Dat deze aanpak werkt uit zich in het feit dat het grote deel van de woningen die wij verkopen al binnen een half jaar van een nieuwe eigenaar zijn voorzien. Wilburg Makelaars is dé makelaar voor uw hypotheek adviezen, het verhuren van uw woning, Vve beheer en taxaties.

Appartement verkopen Rijswijk door Wilburg Makelaars

U gaat uw appartement verkopen in Rijswijk met behulp van Wilburg Makelaar, wat kunt u van ons verwachten? Voor een snel resultaat zijn een aantal zaken van belang. Allereerst het vaststellen van een goede vraagprijs. Wij taxeren uw woning en stellen samen met u een vraagprijs vast die past bij de waarde van uw woning en het aanbod op de markt waardoor de woning zo snel mogelijk verkocht wordt!

Vanaf het moment dat de juiste vraagprijs is vastgesteld gaat de woning in de verkoop. Voor het succesvol verkopen is het van belang dat het appartement goed vindbaar is voor potentiele kopers. De woning wordt door ons geplaatst op websites zoals vbo.nl, funda.nl, jaap.nl, marktplaats.nl en natuurlijk onze eigen website. Er wordt een mooie folder gemaakt met foto’s van een hoge kwaliteit waardoor potentiele kopers een goede indruk krijgen van uw appartement. Daarnaast worden de bezichtigingen begeleidt door onze makelaar. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de verkoop.

Wilt u een appartement verkopen in Rijswijk?

Wilt u uw appartement verkopen in Rijswijk en wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Stuur een e-mail of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij helpen u uiteraard graag verder.