Appartement verkopen Den Haag

Wilt u uw appartement verkopen in Den Haag? Dan zijn er een aantal zaken van groot belang. Denk hierbij aan een goede presentatie, vindbaarheid en vraagprijs van de woning. Zaken waar u zelf misschien niet altijd verstand van heeft. Wilburg Makelaars helpt u graag verder met succesvol een appartement verkopen Den Haag.

Over Wilburg Makelaars

Wilburg Makelaars is al 18 jaar vertrouwd in de wijk. Wij zijn een klein bedrijf, waardoor alle communicatie verloopt door korte kanalen. Hierdoor creëren wij een sterke basis voor goed contact en duidelijke afspraken. Door onze expertise, kleinschaligheid en vriendelijke aanpak worden appartementen die in de verkoop staan bij Wilburg Makelaars snel verkocht. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat uw appartement binnen 6 maanden verkocht. Daarnaast beschikken wij ook over een uitstekende hypotheek adviseur, een kleine verhuurafdeling, Vve beheer en voeren wij taxaties uit.

Appartement verkopen Den Haag door Wilburg Makelaars

U wilt een appartement verkopen in Den Haag en kunt wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de deskundige hulp van Wilburg Makelaars in! Voor het behalen van een snel resultaat zijn er een aantal zaken van groot belang. Allereerst het vaststellen van een goede vraagprijs. De vraagprijs moet aangepast worden aan uw eisen, dat van de potentiele koper en natuurlijk op de huidige huizenmarkt. Door onze kennis van de huidige huizenmarkt en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een geschikte vraagprijs op te stellen waar alle partijen tevreden over zijn.

Wanneer de juiste vraagprijs is vastgesteld gaat het appartement verkopen in Den Haag echt van start! De vindbaarheid van het appartement wordt vergroot zodra deze op internet veel zichtbaar is. Wij plaatsen de woning op websites zoals vbo.nl, funda.nl, jaap.nl, marktplaats.nl en natuurlijk onze eigen website. De bezichtigingen worden begeleidt door onze makelaar, hier hoeft u zelf niet bij aanwezig te zijn. Het is vaak zelfs zo dat potentiele kopers zich veel vrijer voelen als de bewoners hier niet bij aanwezig zijn. Wij vinden het belangrijk om gedurende het gehele traject goed contact met u te onderhouden en u op de hoogte te houden van de verloop van de verkoop van uw woning.

Wilt u een appartement verkopen in Den Haag?

Wilt u uw appartement verkopen in Den Haag? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij staan u graag te woord.