Makelaar Laakkwartier

Bent u van plan om uw huis te verkopen, maar zoekt u nog een ervaren makelaar nabij Laakkwartier? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor Wilburg Makelaars & Taxateurs. Wij zijn er voor u wanneer u uw eigen huis wilt verkopen, een huis wilt kopen, maar ook voor het verhuren of huren van een huis, taxaties, VvE Beheer of het afsluiten van een hypotheek kunt u bij ons terecht.

Huis kopen

Bij het kopen van een woning kopen er vaak zaken kijken waarbij de nodige kennis vereist is. Hierbij kunt u denken aan zaken als kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie of woonvergunning. Daarom geniet u bij ons van een ‘no cure no pay’ garantie: wilt u een huis kopen in of rondom Den Haag, maar vindt u met ons geen passende woning? Dan heeft u geen kosten.

Huis verkopen

Bij het verkopen van een woning is het belangrijk dat uw woning opvalt tussen al die andere en daar helpt Wilburg Makelaars & Taxaties u graag bij. Belangrijk is om eerst een goede vraagprijs vast te stellen. Wij zijn volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de woningmarkt en kunnen zo voor u een juiste schatting maken. Daarnaast is de presentatie van uw woning belangrijk. Deze moet terug te vinden zijn op verschillende websites en zullen wij ook in onze eigen ‘woon’ etalage en woonkrant plaatsen. Mogelijkheden om uw woning extra op te laten vallen zijn:

  • Exclusieve fotografie en brochure
  • Exclusieve verkoopstyling
  • Bouwkundige keuring
  • 360 graden foto’s
  • Video presentatie

Daarnaast begeleidt een makelaar van Wilburg Makelaars & Taxateurs voor u graag de mensen die uw woning willen bezichtigen, zo hoeft u als verkoper niet aanwezig te zijn tijdens de bezichtiging. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen. U wordt uiteraard wel volledig op de hoogte gehouden van het verkoopproces.

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van de werkzaamheden van het Wilburg Makelaars & Taxaties en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te mailen naar info@wilburg.nl of bel naar 070 – 39 960 10. Wij voorzien u graag van een vakkundig advies.