Koopwoningen Rijswijk

Heeft u plannen om te verhuizen en heeft u mooie koopwoningen in Rijswijk gezien die uw aandacht trekken? Dan doet u er goed aan om contact op te nemen met een makelaar die u bij de koop van één van deze woningen kan helpen. Wilburg Makelaars & Taxateurs is al ruim 18 jaar actief in het vak en helpt u graag bij de koop en verkoop van een woning.

Kopen van een huis

Bij het kopen van een huis komen behoorlijk wat zaken kijken waar u wellicht zelf geen voldoende verstand van heeft zoals kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie of woonvergunning. Wanneer u Wilburg Makelaars & Taxateurs inschakelt om een huis te kopen, dan krijgt u volledige begeleiding van begin tot einde Bij ons geniet u van een ‘no cure no pay’ garantie: wilt u een huis kopen in Rijswijk, maar vindt u met ons geen passende woning? Dan hebt u geen kosten!

Uiteraard helpen wij u niet alleen wanneer u een woning wilt kopen. U kunt bij Wilburg Makelaars & Taxateurs ook terecht voor het verkopen, verhuren of taxeren van een huis.

Hoe gaan wij te werk?

Het kopen van een woning via Wilburg Makelaars & Taxateurs gaat als volgt:

  • 1. U kunt bij ons kosteloos een zoekopdracht invullen, zodat wij heel gericht kunnen zoeken in ons bestand, waar tevens al onze collega makelaars woningen op aanbieden.
  • 2. Wilt u een woning bekijken? Dan zorgen wij voor een afspraak met de verkopende makelaar om de woning te gaan bezichtigen.
  • 3. Voldoet de woning aan uw wensen? Dan starten we – in nauw overleg met u – de onderhandeling om zo tot een optimaal resultaat te komen.
  • 4. Is de koop gesloten? Dan begeleiden we u graag bij de overige zaken zoals het controleren en doornemen van de koopovereenkomst.
  • 5. De overdracht dag waar de woning voor een laatste keer geïnspecteerd wordt. Hierbij bekijken we samen met u de woning of deze is opgeleverd zoals met verkoper is afgesproken.
  • 6. Notariële overdracht waarin we met u meegaan naar de notaris en om u te begeleiden bij de overdracht.

Afspraak maken

Heeft u interesse in de koopwoningen in Rijswijk en wilt u hierbij graag de hulp van Wilburg Makelaars & Taxateurs? Neem dan contact op met ons om een afspraak te maken zodat we uw wensen kunnen bespreken en uw droomhuis voor u kunnen vinden!