Huis kopen in Den Haag

Wilt u een huis kopen in Den Haag? Schakel dan de hulp in van Wilburg Makelaars & Taxateurs: de makelaar die u een complete aankoopbegeleiding biedt van begin tot einde. Bij ons geniet u van een ‘no cure no pay’ garantie: wilt u een huis kopen in Den Haag, maar vindt u met ons geen passende woning? Dan hebt u geen kosten!

Huis kopen bij Wilburg Makelaars

Wanneer u Wilburg Makelaars inschakelt om een huis te kopen, dan krijgt u volledige begeleiding van begin tot einde. Bij de koop van een huis komen er tenslotte heel wat zaken op uw pad waar u wellicht zelf geen voldoende verstand van heeft zoals kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie of woonvergunning.

Naast de professionele begeleiding bij de zoektocht naar uw droomhuis, kunt u bij Wilburg Makelaars ook terecht voor het verkopen, verhuren of taxeren van een huis.

Huis kopen stap voor stap

Wilt u een huis kopen via Wilburg Makelaars? Dan gaat dat als volgt:

  • 1. U kunt bij ons kosteloos een zoekopdracht invullen, zodat wij heel gericht kunnen zoeken in ons bestand, waar tevens al onze collega makelaars woningen op aanbieden.
  • 2. Wilt u een woning bekijken? Dan zorgen wij voor een afspraak met de verkopende makelaar om de woning te gaan bezichtigen.
  • 3. Voldoet de woning aan uw wensen? Dan starten we – in nauw overleg met u – de onderhandeling om zo tot een optimaal resultaat te komen.
  • 4. Is de koop gesloten? Dan begeleiden we u graag bij de overige zaken zoals het controleren en doornemen van de koopovereenkomst.
  • 5. De overdracht dag waar de woning voor een laatste keer geïnspecteerd wordt. Hierbij bekijken we samen met u de woning of deze is opgeleverd zoals met verkoper is afgesproken.
  • 6. Notariële overdracht waarin we met u meegaan naar de notaris en om u te begeleiden bij de overdracht.

Afspraak maken

Wilt u een huis kopen in Den Haag met behulp van Wilburg Makelaars & Taxateurs? Neem dan contact op met ons om een afspraak te maken zodat we uw wensen kunnen bespreken en uw droomhuis voor u kunnen vinden!