FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Huis te koop in Den Haag? Een gunstige periode om uw huis te verkopen!

2017-01-09

Uit diverse ontwikkelingen blijkt namelijk dat de animo om te verhuizen groter is dan ooit. Dit biedt mogelijkheden voor een snelle verkoop van uw eigen huis.

Huis te koop in Den Haag? Een gunstige periode om uw huis te verkopen!

Wanneer u uw huis te koop heeft staan in Den Haag, heeft u uw huis in een gunstige periode te koop gezet. Uit diverse ontwikkelingen blijkt namelijk dat de animo om te verhuizen groter is dan ooit. Dit biedt mogelijkheden voor een snelle verkoop van uw eigen huis. Heeft u uw huis te koop staan in Den Haag

Diverse ontwikkelingen woningmarkt Den Haag

Er zijn diverse ontwikkelingen die de verkoop van uw woning gemakkelijker maakt. Het gaat om de volgende ontwikkelingen:

  • Er is een woningtekort: vooral in het centrum van grote steden (centrum stedelijke woongebieden) én in de landelijke gebieden.
  • Maar ook is er een woningtekort in buitenwijken, dorpen en landelijke gebieden op maximaal 15 kilometer afstand van de stad.
  • Afname van de nieuwbouwproductie door het verminderde aantal bouwvergunningen. Hierdoor wordt uw bestaande woning aantrekkelijker.
  • Er is jaarlijks een verwachte behoefte aan 80.000 woningen, terwijl er jaarlijks slechts 43.000 woningen geproduceerd worden.

Dit zijn diverse gunstige omstandigheden die de verkoop van uw woning gemakkelijker maken. Mocht u uw huis te koop hebben staan, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat deze op een juiste manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Hier kunnen onze ervaren verkoopadviseurs u bij helpen. Bekijk hier onze diensten in verkoopbegeleiding.

Hulp bij verkopen van uw huis in Den Haag

Bent u van plan om uw woning(in den haag?) te gaan verkopen? Dat is dit het juiste moment om Wilburg Makelaars in te schakelen! Wilt u weten welke invloed bovenstaande ontwikkelingen hebben op de verkoop van uw woning? Neem dan eens contact op met Wilburg Makelaars om een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling van uw huis en een vakkundig verkoopadvies. Wij zijn op de hoogte van diverse ontwikkelingen in de woningmarkt en kunnen dan ook een juiste inschatting maken van de waarde van uw woning.

  • VBO Makelaar
  • SCVM
  • Erkend Hypotheek Adviseur
  • NWWI
  • Funda

Ostatnio wyświetlane