Huis te koop in Den haag

Heeft u een huis te koop zien staan in Den Haag en heeft u hier interesse in? Dan doet u er goed aan om de hulp van Wilburg Makelaars in te schakelen. Bij de koop van een huis komen namelijk heel wat zaken op uw pad waar u wellicht onvoldoende verstand van heeft, zoals kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie of woonvergunning.

Aankoop

Wanneer u besluit om Wilburg Makelaars in te schakelen bij de aankoop van een huis, dan begeleiden wij u graag van begin tot eind. Uiteraard behartigen wij uitsluitend de belangen van u als potentiële koper. Daarbij werken wij op basis van no cure no pay, heeft u geen passende woning gevonden? Dan heeft u ook geen kosten! Heeft u wel een woning gevonden? Dan zorgen wij er graag voor dat alles soepel verloopt en zorgen wij dat er geen onvolkomenheden zijn.

Verkoop

Wilt u geen huis kopen, maar graag uw huidige huis verkopen? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u helpen met:

  • Het vaststellen van een goede vraagprijs: wij zijn uiteraard volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de woningmarkt om een juiste schatting te maken.
  • Een goede presentatie van uw woning
  • Het plaatsen van de woning in het uitwisselingssysteem van de Makelaars
  • Een presentatie van de woning op onze website en www.funda.nl, www.vbo.nl, www.jaap.nl etc.
  • Een presentatie van de woning in een professioneel opgemaakte brochure
  • Een plaatsing van de woning in onze “woon” etalage en woonkrant

U wilt uw woning natuurlijk op laten vallen, want deze is niet de enige die te koop staat. Door 360 graden foto’s, een video presentatie en een bouwkundige keuring, kunt u uw woning meer op laten vallen. Daarnaast zijn een scherpe prijs en een goede presentatie op diverse kanalen natuurlijk ook van belang voor een goede verkoop.

Contact opnemen

Kunt u de hulp van Wilburg Makelaars wel gebruiken bij de koop of verkoop van een woning? Neem dan eens telefonisch of per mail contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.