Appartement Den haag

Bent u op zoek naar een appartement in Den Haag of wilt u uw huidige appartement juist verkopen? Dan doet u er in vele gevallen goed aan om de hulp van een makelaar in te schakelen. Een makelaar weet zowel bij de aankoop als de verkoop van een woning precies hoe dat in zijn werk gaat en wat belangrijke zaken zijn om rekening mee te houden. Een makelaar die u hier graag bij helpt is Wilburg Makelaars. Wij zitten ruim 18 jaar in het vak en hebben in de achterliggende jaren vele kennis en ervaring opgedaan, welke wij graag inzetten om u verder te helpen.

Kopen of verkopen

Wanneer u kiest voor het verkopen van uw appartement via Wilburg Makelaars streven wij ernaar om uw appartement binnen drie maanden te verkopen. Wij kunnen u onder andere helpen met het vaststellen van een goede vraagprijs, een goede presentatie van uw woning (ook online en in onze brochure) en een plaatsing van de woning in het uitwisselingssysteem van makelaars. Dit draagt bij aan een snelle verkoop van uw woning en eventueel kunnen wij u nog meer mogelijkheden aan dragen die helpen om uw woning op te laten vallen.

Wilt u uw juist graag een appartement kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden u van begin tot eind bij de aankoop van uw appartement. Daarbij behartigen wij uiteraard uitsluitend de belangen van u als potentiële koper. Heeft u geen passende woning gevonden? Dan hoeft u ook niets te betalen, wij werken namelijk op basis van no cure no pay. Daarmee heeft u altijd zekerheid.

Ja, ik zoek een appartement in Den Haag

Bent u op zoek naar een appartement in Den Haag of wilt u uw huidige appartement juist verkopen? In beide gevallen helpen wij u graag verder. U kunt dan ook altijd even contact met ons op nemen, dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.