Makelaar Rijswijk

Makelaar Rijswijk

Wilt u graag een nieuw huis kopen en bent u hiervoor op zoek naar een makelaar nabij Rijswijk

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u kiest voor Wilburg Makelaars & Taxateurs voor het begeleiden van de koop van een nieuwe woning gaan wij als volgt te werk:

  • 1. U kunt bij ons kosteloos een zoekopdracht invullen, zodat wij heel gericht kunnen zoeken in ons bestand, waar tevens al onze collega makelaars woningen op aanbieden.
  • 2. Wilt u een woning bekijken? Dan zorgen wij voor een afspraak met de verkopende makelaar om de woning te gaan bezichtigen.
  • 3. Voldoet de woning aan uw wensen? Dan starten we – in nauw overleg met u – de onderhandeling om zo tot een optimaal resultaat te komen.
  • 4. Is de koop gesloten? Dan begeleiden we u graag bij de overige zaken zoals het controleren en doornemen van de koopovereenkomst.
  • 5. De overdracht dag waar de woning voor een laatste keer geïnspecteerd wordt. Hierbij bekijken we samen met u de woning of deze is opgeleverd zoals met verkoper is afgesproken.
  • 6. Notariële overdracht waarin we met u meegaan naar de notaris en om u te begeleiden bij de overdracht.

Wilburg Makelaars & Taxateurs

Wilburg Makelaars & Taxateurs is een kleinschalige makelaardij met ruim 18 jaar ervaring. Wij zijn een vertrouwde partner in de omgeving van Den Haag en ondersteunen u graag bij alles op het gebied van uw woning. Of u nu kiest voor het kopen of huren van een woning of onze hulp nodig heeft bij het afsluiten van een hypotheek. Wilburg Makelaars & Taxateurs staat altijd voor u klaar.

Contact opnemen

Bent u benieuwd waarmee wij u kunnen helpen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden en voorzien u graag van een passend advies over uw situatie. Dus bent u nog op zoek naar een goede makelaar nabij Rijswijk? Dan moet u bij Wilburg Makelaars & Taxateurs zijn.