Unprecedented flexibility

The most flexible broker in Arnhem. Friendly, flexible and results-oriented. You are in good hands. We make selling your home a wonderful experience. And the search for a new home a feast.

Waar moet ik op letten bij een bezichtiging?

20/12/2016

Bent u op zoek naar koopwoningen in Rijswijk? Schakel dan de hulp van een makelaar in. Die kent de markt en kan u helpen bij de zoektocht naar uw droomhuis.

Koopwoningen in Rijswijk

De huizenmarkt is flink aan het herstellen en het vertrouwen neemt weer toe. Of u nu op zoek bent naar koopwoningen in Rijswijk voor uw eerste huis of omdat u graag wilt verhuizen. U wilt natuurlijk uw droomhuis vinden, waar u nog vele jaren wilt wonen. Plan een bezichtiging in en neem ook eens andere mensen mee, die weer met andere ogen naar de woning kijken. Wat valt hen op? Loop ook eens een rondje door de buurt en ontdek of dit de plek is waar u zichzelf wilt settelen.

Waarom de hulp van een makelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar behartigd uw belangen en in sommige steden is het dan ook bijna niet mogelijk om een huis te kopen zonder de hulp van een makelaar. Daarnaast kennen veel plaatselijke makelaars elkaar, wat een positieve invloed kan hebben op de onderhandelingen. Andere redenen om de hulp van een makelaar in te schakelen zijn bijvoorbeeld:

  • De huizenmarkt kent
  • Kan onderhandelen over een woning
  • Helpt bij het doornemen van de koopovereenkomst
  • Begeleiding biedt bij de notariële overdracht

Waar moet ik op letten bij een bezichtiging?

Voordat u gaat bezichtigen is het goed om te weten wat uw financieringsmogelijkheden zijn. Daarmee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en weet u ook of die ene verbouwing aan het huis nog mogelijk is. Om zeker te zijn van een goede aankoop is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Hieruit blijkt wat de bouwkundige staat van het huis is en zo weet u dus precies wat u koopt. Neem bij het bezichtigen van het huis iemand mee die ervaring heeft met het kopen van een huis. Door met meerdere ogen naar de woning te kijken vallen misschien weer andere dingen op en weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Wilt u graag advies van een makelaar over koopwoningen in Rijswijk? Neem eens contact op met Wilburg Makelaars en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.