Unprecedented flexibility

The most flexible broker in Arnhem. Friendly, flexible and results-oriented. You are in good hands. We make selling your home a wonderful experience. And the search for a new home a feast.

Makelaar Den Haag

10/10/2016

De huizenmarkt doet het momenteel weer goed en de huizen worden meer waard. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u als huizenbezitter. Helemaal wanneer u een hypotheek heeft die hoger is dan de waarde van uw woning is dit een groot voordeel. Hierdoor komt een deel van uw huis weer boven water te staan, wat meer bewegingsvrijheid zal geven. Voor starters is dit minder gunstig, omdat de huizenprijzen harder stijgen dan de inkomens. Hoewel er in steden als Amsterdam en Utrecht een zeer krappe markt is, wordt het in Rotterdam en Den Haag steeds beter. Als u een huis heeft gezien in of rondom Den Haag dat u graag wilt kopen of uw huidige woning juist wilt verkopen, dan doet u er goed aan om eens in gesprek te gaan met een Makelaar in Den Haag.

Waarom een makelaar inschakelen?

Bij de aankoop of verkoop van een woning komen heel wat zaken op u af, waar u waarschijnlijk niet dagelijks mee te maken heeft. Om deze reden doet u er goed aan om de hulp van een makelaar in te schakelen. Een makelaar als Wilburg Makelaars biedt u complete aankoopbegeleiding van begin tot eind, waardoor u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Ook wanneer u een huis wilt verkopen zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Van het vaststellen van een verkoopprijs tot het presenteren van uw woning, allemaal belangrijke dingen waar een makelaar u bij kan helpen.

Kopen of verkopen

Ben je benieuwd wat een makelaar in Den Haag voor u kan betekenen bij de aankoop of verkoop van uw woning? Dan kunt u altijd met een professionele en betrouwbare makelaar zoals Wilburg Makelaars contact opnemen. Met behulp van een makelaar weet u zeker dat het kopen of verkopen van een huis u goed af gaat.