Appartement verkopen Laakkwartier

Een appartement verkopen in Laakkwartier doet u via Wilburg Makelaars. Met onze jarenlange ervaring en deskundige expertise op de woningmarkt helpen wij u graag tijdens de verkoop van uw appartement. Een appartement verkopen in Laakkwartier vereist een aantal belangrijke zaken. De vindbaarheid, een goede presentatie en de vraagprijs van het appartement zijn van groot belang. Wilt u hulp bij het verkopen van uw appartement in Laakkwartier? Lees dan snel verder!

Over Wilburg Makelaars

Wilburg Makelaars is een klein en vriendelijk makelaarskantoor. Al ruim 18 jaar zijn wij bekend en vertrouwd in de wijk. Onze communicatie verloopt door korte kanalen, waardoor we samen met de partijen tot duidelijke afspraken komen. Binnen een aanzienlijke tijd uw appartement verkopen in Laakkwartier? Wij doen ons uiterste best uw appartement binnen 6 maanden te verkopen. Wilburg Makelaars beschikt over een taxateur, hypotheek adviseur, kleine verhuurafdeling en Vve beheer.

Appartement verkopen Laakkwartier door Wilburg Makelaars

Voor het uitvoeren van alle zaken rondom uw appartement verkopen Laakkwartier heeft het inschakelen van een makelaar een hoop voordelen. Het eerste en ook een heel belangrijk punt is het vaststellen van de vraagprijs. Een goede vraagprijs zorgt voor een snelle verkoop. Voor het vaststellen van de vraagprijs kijken wij naar de waarde van uw huis, de ontwikkelingen op de woningmarkt en uw eigen wensen.

De woning gaat in de verkoop wanneer de juiste vraagprijs is vastgesteld. Voor het vergroten van de vindbaarheid wordt de woning geplaatst op websites zoals vbo.nl, funda.nl, jaap.nl, marktplaats.nl en natuurlijk onze eigen website. De bezichtigingen worden begeleidt door onze makelaar. Daarnaast zorgen wij voor een kwalitatieve brochure met mooie foto’s voor een juist sfeerimpressie van het appartement. Zo krijgt de potentiele koper een goede indruk! Daarnaast houden wij u natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van uw appartement.

Wilt u een appartement verkopen in Laakkwartier?

Wilt u uw appartement verkopen in Laakkwartier via Wilburg Makelaars? Stuur ons dan een e-mail of loop eens binnen bij ons kantoor. Wij staan u graag te woord.