Koopwoningen Den haag

Bent u op zoek naar een koopwoningen nabij Den Haag, maar komen er bij de aankoop van een woning veel zaken kijken waar u eigenlijk te weinig kennis van heeft? Dan bent u bij Wilburg makelaars aan het juiste adres. Wij bieden u een complete aankoopbegeleiding van begin tot einde en helpen u met zaken als kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie, woonvergunningen enz. Dus bent u nog op zoek naar een goede makelaar voor het kopen van een woning in Den Haag? Dan bent u bij Wilburg makelaars aan het juiste adres.

Een huis kopen

Wanneer u op zoek bent naar een huis kunt u bij ons geheel kosteloos een zoekopdracht invullen. Daarmee kunnen wij heel gericht op zoek gaan naar woningen in ons bestand. Zit er een woning tussen welke u graag wilt bezichtigen? Dan maken wij graag een afspraak, zodat u kunt kijken of deze woning ook echt aan uw wensen voldoet. Indien de woning u bevalt en u deze wilt kopen starten wij voor u de onderhandeling om tot een optimaal resultaat te komen. Zodra de koop gesloten is begeleiden wij u graag bij de overige zaken en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is.

Over ons

Wilburg Makelaars is een kleinschalige makelaardij met al meer dan 18 jaar ervaring in het vak. Wij werken op basis van no cure no pay. Dus vinden wij geen passende woning voor u, dan heeft u ook geen kosten. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u helpen bij:

Meer informatie

Bent u op zoek naar koopwoningen nabij Den Haag en wilt u graag weten wat wij daarbij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 070 – 399 60 10 of stuur een mail naar info@wilburg.nl. Wij helpen u graag verder!