Huis verkopen Den Haag

Bent u woonachtig in Den Haag, maar heeft u het niet meer naar uw zin in uw huidige woning en denk u aan verhuizen? Dan doet u er goed aan om een makelaar in te schakelen. Een makelaar kan u helpen met het huis verkopen in Den Haag en ook met het zoeken naar een nieuwe geschiktere woning. Wilburg Makelaars & Taxateurs helpt u hier graag bij. Wij zijn een kleinschalige makelaardij met ruim 18 jaar ervaring. Wij zijn er voor u wanneer u uw eigen huis wilt verkopen, een huis wilt kopen, maar ook voor het verhuren of huren van een huis, taxaties, VvE Beheer of het afsluiten van een hypotheek kunt u bij ons terecht.

Tips voor de verkoop van uw woning

Wilburg Makelaars & Taxateurs streeft ernaar om uw woning uiterlijk binnen drie maanden te verkopen. Daarbij zijn er diverse punten waarmee wij rekening houden, om uw huis zo goed mogelijk op te laten vallen en deze sneller te verkopen:

  • Het vaststellen van een goede vraagprijs: wij zijn uiteraard volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de woningmarkt om een juiste schatting te maken.
  • Een goede presentatie van uw woning
  • Het plaatsen van de woning in het uitwisselingssysteem van de Makelaars
  • Een presentatie van de woning op onze website en www.funda.nl, www.vbo.nl, www.jaap.nl etc.
  • Een presentatie van de woning in een professioneel opgemaakte brochure
  • Een plaatsing van de woning in onze “woon” etalage en woonkrant

Kopen van een nieuwe woning

Wanneer uw huidige huis in de verkoop staat wordt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw huis. Wij bieden u complete aankoopbegeleiding en helpen u dus van begin tot einde. Bij ons geniet u van een ‘no cure no pay’ garantie: wilt u een huis kopen in Den Haag, maar vindt u met ons geen passende woning? Dan heeft u geen kosten!

Afspraak maken

Bent u benieuwd wat de makelaars van Wilburg Makelaars & Taxateurs voor u kunnen betekenen bij het huis verkopen in Den Haag en het vinden van een nieuwe passende woning? Neem dan contact op door te mailen naar info@wilburg.nl of bel naar 070 – 39 960 10. Wij maken graag een afspraak met u, zodat wij uw wensen kunnen bespreken en voor u het perfecte huis kunnen vinden.