Diensten

Verkoop

Als u uw woning wilt gaan verkopen, kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvende waardebepaling en een vakkundig verkoopadvies. Wij zijn ingeschreven bij het makelaars register SCVM en uiteraard bekend met de ontwikkelingen op de huidige woningmarkt om tot een juiste inschatting van de waarde van uw woning te komen. Daarnaast is een goede presentatie van groot belang. Dit komt tot uiting in de mooie brochure met foto’s om een goed inzicht van uw woning te krijgen. Ook de plaatsing van uw woning in onze etalage en op de verschillende websites zoals vbo.nl, funda.nl, jaap.nl, en natuurlijk onze eigen website wilburg.nl. dragen bij aan het vinden van kopers voor uw woning!

Aankoop

Wanneer U hebt besloten een woning aan te kopen, komen er heel wat zaken op u af waar u niet dagelijks mee te maken krijgt, zoals kosten koper, erfpacht, nationale hypotheek garantie, woonvergunning enz. enz. Wilburg makelaars biedt u een complete aankoopbegeleiding van het begin tot het eind. Wij werken op basis van no-cure no-pay, dus geen passende woning gevonden, geen kosten! Uw aankoopmakelaar behartigt uitsluitend de belangen van u als potentiële koper.

Verhuur

Als u heeft besloten dat u uw woning of kamer(s) wilt gaan verhuren, bent u bij Wilburg makelaars aan het goede adres, wij hebben een ruim bestand van woningzoekende en selecteren snel een serieuze huurder. Ook hieraan zijn voor u geen kosten verbonden! U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak om vervolgens een goede huurprijs voor u woning of kamer(s) vast te stellen.

Beheer

Wanneer u heeft besloten om uw woning of kamer(s) te verhuren, is het financieel beheer en technisch beheer iets wat u uit kunt besteden aan Wilburg makelaars. Wij zullen al uw zorgen wegnemen rondom het innen van de huurkosten, technische kosten en zullen al het contact voeren met uw huurder.

Taxaties

U kunt om diverse redenen een taxatierapport nodig hebben voor bijvoorbeeld een hypotheek, het verhogen van uw huidige hypotheek enz.. Onze gecertificeerde register makelaars-taxateurs zijn door jarenlange ervaring, kundig in het uitvoeren van taxaties in de regio Haaglanden. Wij zijn gecertificeerd en ingeschreven in het register van de RVT, hierdoor worden onze taxatierapporten door alle banken geaccepteerd.

VvE beheer

Helaas werkt een VvE niet altijd goed. Vaak is er nauwelijks overleg en ontbreekt de bestuurder of administrateur. Deze situatie wordt ook wel een slapende VvE genoemd. Dat is jammer, want hierdoor loopt u als eigenaar het gevaar dat noodzakelijk onderhoud niet meer of te laat wordt uitgevoerd. Wij van Wilburg makelaars hebben de ervaring om op een slagvaardige manier weer nieuw leven in uw VvE te blazen!

Hypotheker

Voordat u een woning gaat kopen wilt u wel weten hoeveel u aan hypotheek kunt krijgen. Wilburg makelaars werkt nauw samen met een erkend hypotheker adviseur. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. De hypotheek adviseur zal u graag wegwijs maken in de verschillende hypotheek vormenom vervolgens middels uw persoonlijke situatie en wensen de juiste hypotheek te adviseren.

Verkopen aan Wilburg makelaars

Heeft u een oude woning die u snel wilt verkopen, zonder veel kosten te maken? De mogelijkheid is aanwezig om een woning welke niet aantrekkelijk is voor de kopersmarkt, aan te bieden aan Wilburg. Wilburg makelaars heeft relaties die op zoek zijn naar dit soort woningen. Daarmee voorkomt u kosten voor de makelaar en kan er op korte termijn worden afgenomen. Vraag bij Wilburg makelaars naar de mogelijkheden.