FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Tips om uw huis te verkopen

29-12-2016

Wilt u graag uw woning verkopen en kunt u hier wel wat hulp van een makelaar in Rijswijk of de omgeving daarvan gebruiken? Neem dan contact op met Wilburg Makelaars.

Makelaar in Rijswijk

Wanneer u hebt besloten om uw woning te verkopen wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Uw woning is niet de enige die te koop staat en daarom is het belangrijk om op te vallen tussen die andere huizen. Daarbij speelt een scherpe prijs natuurlijk een grote rol, maar ook een goede presentatie van de woning mag niet ontbreken. Daarbij wilt u natuurlijk dat uw woning goed gevonden wordt waardoor het van belang is dat deze op verschillende websites te vinden is. Om te zorgen dat uw woning snel verkocht wordt doet u er goed aan om de hulp van een makelaar in Rijswijk in te schakelen.

Mogelijkheden om uw huis op te laten vallen

Om uw huis op te laten vallen tussen het complete aanbod zijn er een aantal dingen die u kunt doen. Zorg er om te beginnen voor dat uw huis helemaal spik en span is en schakel bij voorkeur een fotograaf in om aantrekkelijke foto’s te maken. Op Funda heeft u de mogelijkheid om een 360 graden foto van uw huis te plaatsen net als een video presentatie. Dit zorgt ervoor dat potentiële kopers langer en beter kijken en zo een goed beeld van uw woning krijgen.

Denk ook om de tuin

Een goed verzorgde tuin kan het verkoopproces van uw woning aanzienlijk versnellen. Besteed hier dan ook de nodige aandacht aan voordat u foto’s van uw huis en tuin maakt en er mensen komen bezichtigen. Zorg voor een verzorgde en opgeruimde tuin en creëer zoveel mogelijk sfeer. Dit doet u niet alleen door de groene aanslag te verwijderen, maar ook door te snoeien en hier en daar wat mooie planten op het terras te zetten.

Heeft u, ondanks dat uw huidige woning nog niet verkocht is, uw oog laten vallen op een mogelijke nieuwe woning? Dan adviseert Wilburg Makelaars, een makelaar in Rijswijk u graag over de mogelijkheden.

Recent bekeken